Willi Orbán frappánsan reagált a rárivalló drukkereknek

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.24. 11:27
Willi Orbán majdnem összebalhézott a St. Pauli-szurkolókkal (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, gól nélküli döntetlent játszott az újonc St. Paulival idegenben a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában. A mérkőzés után néhány hazai szurkoló nekiment volna Willi Orbánnak, ám a magyar védő frappánsan reagált az esetre.

A belső védő a mérkőzés lefújása után összeszólalkozott néhány hazai szurkolóval, de a biztonságiak megakadályozták, hogy tettlegességig fajuljon az eset. Ezt követően a mérkőzést követően Orbán is megszólalt a történtekről, ezt a sport1.de idézte. 

„Hiányoztam a srácoknak a sarokban. Azt hiszem, legutóbb 2015-ben voltam itt az RB Leipziggel. Valaki le akart jönni és meg akart ölelni, aztán jöttek a biztonságiak és megakadályozták. Ezzel nincs baj, szerintem az érzelmek is hozzátartoznak a futballhoz” – jelentette ki némi iróniával Willi Orbán, hozzátéve, hogy jól szórakozik itt, szóval bízik benne, hogy a St. Pauli megőrzi élvonalbeli tagságát.

Az újonc drukkerei egyébként finoman fogalmazva sincsenek oda az RB Leipzigért, s a hamburgi stadionban egy molinót is kifeszítettek, amin ez állt: „Nem számít, hogy szurkoló vagy menedzser, az RB Leipzig a futball ellensége!”

Németországban egyébként korábban számos csapatnál nemtetszésüket fejezték ki, mert a Red Bull-csoport hosszú évek alatt felépítette a ma már rendszeres nemzetközi kupainduló futballklubot.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik