November rain, ami elmosta a Szakrafészket...

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2012.11.27. 20:11
Címkék
A Guns n’ Roses is nagy jelentőséget tulajdonított anno a „novemberi esőnek”, és hát valljuk be Axl Rose akkoriban tudta mi a dörgés. Sajnos...

A Guns n’ Roses is nagy jelentőséget tulajdonított anno a „novemberi esőnek”, és hát valljuk be Axl Rose akkoriban tudta mi a dörgés. Sajnos múlt hétvégén a dél-angliai ítéletidőben nem csak a Southampton elleni bajnoki meccset mosta el az eső, de a mutatott játék által kiváltott keserűség következtében a mérkőzés után megszűnt a Szarkafészek Magyar Szurkolói Oldal.Guns n’ Roses is nagy jelentőséget tulajdonított anno a „novemberi esőnek”, és hát valljuk be Axl Rose akkoriban tudta mi a dörgés. Sajnos múlt hétvégén a dél-angliai ítéletidőben nem csak a Southampton elleni bajnoki meccset mosta el az eső, de a mutatott játék által kiváltott keserűség következtében a mérkőzés után megszűnt a Szarkafészek Magyar Szurkolói Oldal.

Váltottunk pár email-t az oldal készítőjével, de igazából nem is az a lényeg, hogy miért hagyja abba hanem az, hogy a döntése végleges. Nem szünetelteti, hanem megszüntette a honlapot.

A szarkafészek tehát széthullott, és a benne lévő fiókák (mi, a rendszeres olvasók) tanácstalanul pislogunk, holott egyre közeledik a hideg.

A Newcastle szurkolóinak szűk de összetartó szurkolói köre érdekében tehát itt a blogon felmérjük, hogy lenne-e igény és lehetőség átvenni olyan dolgokat, amikkel direkt nem is próbálkoztunk (pl. Tippverseny, Chatszoba, összefoglaló videók), hogy a két oldal jól megférjen egymás mellett.

Szükségünk van tehát a Ti véleményetekre, és csak remélni tudom, hogy az ottani, legalább 20 rendszeres hozzászóló olvasó nálunk is masszív kommentelővé válik.

Amellett hogy csupa nagy betűvel MEGKÖSZÖNJÜK Dingleberry munkásságát, reméljük itt új Szarkafészket tudunk építeni.

Hajrá Newcastle

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik