Puskás-díj 2012: Szavazz Ben Arfa-ra! VIDEO

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2012.11.14. 20:11
Címkék
Meghirdették a szokásos éves gólszépségversenyt, melynek győztesét majd 2013. január 7-én, az Aranylabda átadásának estéjén hirdetik ki....

Meghirdették a szokásos éves gólszépségversenyt, melynek győztesét majd 2013. január 7-én, az Aranylabda átadásának estéjén hirdetik ki. November 29-éig lehet szavazni az első körben, amikor is a 10 fős mezőnyt háromra szűkítik, a végső döntősökre. Nos mivel a gólok között van Messi találat, - aki ugyebár ismét a labda legnagyobb esélyese is - sanszos, hogy ő nyer, de én azt mondom a háromba bárki bejuthat, utána pedig összefoghatunk a kis argentin ellen, nehogy már az egész este csak róla szóljon.2013. január 7-én, az Aranylabda átadásának estéjén hirdetik ki. November 29-éig lehet szavazni az első körben, amikor is a 10 fős mezőnyt háromra szűkítik, a végső döntősökre. Nos mivel a gólok között van Messi találat, - aki ugyebár ismét a labda legnagyobb esélyese is - sanszos, hogy ő nyer, de én azt mondom a háromba bárki bejuthat, utána pedig összefoghatunk a kis argentin ellen, nehogy már az egész este csak róla szóljon.

A találatok között ott van Hatem Ben Arfa-nak az F.A. kupában a Blackburn Rovers ellen lőtt gólja, amire többen azt mondták, ha Messi csinálja, hetekig mutogatják... Hajtás után a többi infó.

Íme a videó annak, aki nem látta.

Jobb minőségben, a többi találat társaságában itt nézhetitek meg, valamint itt tudtok szavazni is:

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

Ben Arfa-nak eddig a pillanatig csak apró momentumai voltak, igazán klasszis megmozdulásai nem. Az Everton ellen az előző évben ugyan ragasztott egy gólt, de az még a súlyos sérülése előtt volt. Itt tudta először megcsinálni amire képes, majd egy hasonló cselsorozattal és góllal bolondította meg a Bolton védelmét és végül Bogdán Ádámot. Aznap írta Demba Ba a Twitter-re, hogy "láttátok Messi-t a St. James' Parkban?"


A cselgép játéka persze kétélű fegyver. Idén kiharcolt (majd értékesített) egy 11-est a Spurs ellen, ragasztott egy hatalmas gólt az Aston Villa-nak, pár fordulóval ezelőtt pedig még vezette a sikeresen megcsinált cselek statisztikáját a Premier League-ben. Utóbbi számadat csalóka, tartalmazza a teljesen öncélú, a támadásokat szinte csak lassító trükközéseket is. Ilyenből is sok van sajnos és amikor az eredmények nehezen jönnek, akkor idegesítővé válhat az ilyen mentalitás. Egy csapat viszont, ahol egy Ben Arfa típusú játékos van, fel kell hogy vállalja ezt a siker érdekében. Ha ő a pályán van a középpályásoknak és a védőknek többet kell futni, és mindenkinek el kell fogadni, hogy megpróbálja a lehetetlent.

Önzés? Talán igen. Viszont az ösztönös zseniről csak úgy derül ki hogy az, ha bebizonyítja.

Newcastle szurkolók, és mindenki más! Szavazzunk Ben Arfa-ra! Puskás-díjat neki!

Hajrá Ben Arfa!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik