Röviden: "Ajjaj, nagy a baj" - Newcastle - Swansea 1:2

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2012.11.17. 18:11
Címkék
A fenti idézet Szántó Öcsi Bácsitól származik egy híres box-meccsről amikor Juan Pablo Chacon kiütötte Kovács Kokó Istvánt. Elsőre még...

A fenti idézet Szántó Öcsi Bácsitól származik egy híres box-meccsről amikor Juan Pablo Chacon kiütötte Kovács Kokó Istvánt. Elsőre még megmentette Kokót a gong, de az ősz hajú, repedtfazék hangú mester látta egykori tanítványa keresztbe álló szemein, hogy nemsokára vége a meccsnek.Szántó Öcsi Bácsitól származik egy híres box-meccsről amikor Juan Pablo Chacon kiütötte Kovács Kokó Istvánt. Elsőre még megmentette Kokót a gong, de az ősz hajú, repedtfazék hangú mester látta egykori tanítványa keresztbe álló szemein, hogy nemsokára vége a meccsnek.

A tavalyinál rosszabb kezdés még nem vágott földhöz.

A múlt heti meccsen látott pech-széria sem.

Ez a mai meccs viszont rém gyenge volt. 32 év után nyert a Swansea a Newcastle ellen.

A kép csalóka, Ashley Williams védő nem adta meg magát, ahogy a Swansea sem. Tették a dolgukat, kivédekezték az impotens támadásokat, (melyeket ma az ügyes de még kiforratlan Sammy Ameobi és Ba prezentált) és becsülettel, de elég ügyetlenül kontráztak.

A Newcastle a Krul, Santon, Williamson, Taylor, Simpson (Bigirimana 74.), Ferguson (Sh. Ameobi 46.), Anita, Tioté, Ben Arfa, Sa. Ameobi (Marveaux 79.), Ba kezdővel és cserékkel lépett pályára.

Papiss Cissé-t a klub nem engedte el a barátságos válogatott meccsre (kisebb sérülésre hivatkozva), de ezért a szabályok szerint egy bajnokit is ki kellett hagynia. Köszönet a "Szarkafészek" chatelőinek ezért az infóért, én még életemben nem hallottam erről a szabályról...

A meccsen a Swansea szépen kihagyott mindent, míg az 58. percben Krul egy hazaadást eladott és a támadásból Michu gólt fejelt.

A hajó itt úszott el, a többi két gól a 87. percben a walesiek (De Guzman) második találata és a 92. percben a szépítés (Ba) már csak arra volt jó, hogy borzolják a kedélyeket.

A számadatok szerelmeseinek:

Labdabirtoklás %-ban: 51 - 49

Lövések (kapura): 27 (10) - 15 (9)

Szögletek: 5 - 4

Szabálytalanságok: 7 - 7

Sárga lapok: 1 - 3

(forrás: bbc sports)

Nagy következtetéseket most nem vonnék le, ahhoz még friss az élmény. Mindenesetre valamin változtatni kell...

Akkor is, mindig:

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik