Karácsonyi Üdvözlet

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2012.12.24. 13:12
Címkék
A Blogunk teljes személyzete nevében Békés Boldog Ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak és Newcastle szurkloló társamnak itthon, valamint...

A Blogunk teljes személyzete nevében Békés Boldog Ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak és Newcastle szurkloló társamnak itthon, valamint a világ bármely pontján.A Blogunk teljes személyzete nevében Békés Boldog Ünnepeket kívánok minden kedves olvasónknak és Newcastle szurkloló társamnak itthon, valamint a világ bármely pontján.

Elmaradt a világvége, és így másnap láthattunk egy gyönyörű Shola Ameobi gólt, aminek hatására azért jobb kedvvel várjuk a karácsonyi és újévi foci őrületet.

Persze a fiúk igazán szép ajándékot akkor adhatnának, ha legyőznék a Manchester United-et december 26-án az Old Trafford-on. Valljuk be, azért ez felérne egy karácsonyi csodával.

Meglátjuk, mindenesetre nyomás még annyi sem lesz a csapaton, mint a City ellen (lévén idegenben lesz az összecsapás), kíváncsian várom, hogy mennyire pörgeti fel őket ez a felállás.

Nem lesz tehát győzelmi kényszer, nem lesz az 5. sárgáját összeszedő Tioté sem, lesz viszont élő közvetítés 16.00-tól a Digisport 1-en.

Addig is jó pihenést!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik