Megálltunk a fejlődésben? Nem, de azért Web designer kerestetik!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.02.16. 18:02
Címkék
Mint azt nyilván észrevettétek, a blogunk az utóbbi pár hónapban jelentős tartalmi  és esztétikai fejlődésen ment keresztül. A Szarkafészek...

Mint azt nyilván észrevettétek, a blogunk az utóbbi pár hónapban jelentős tartalmi és esztétikai fejlődésen ment keresztül. A Szarkafészek megszűnése óta igyekeztünk mennyiségben, minőségben és külalakban is fejlődni, hogy sok, és érdekes olvasnivalóhoz jussatok, minél szebb környezetben.Szarkafészek megszűnése óta igyekeztünk mennyiségben, minőségben és külalakban is fejlődni, hogy sok, és érdekes olvasnivalóhoz jussatok, minél szebb környezetben.

Új szerkesztőkkel bővült a csapatunk, és átvettük a korábbi oldalról tippversenyt, a mérkőzések alatti chat szobát, vagy például az összefoglalók közlését. A puritán, alap külalak helyébe pedig folyamatosan szépülő fejlécet és hátteret készítettünk.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy az egyik szemünk sír, a másik pedig nevet.

Mint arról sokan értesültetek, nemsokára újjá éled a Hivatalos Szurkolói Oldal, amit nagy örömmel várunk, és természetesen támogatunk. A szomorúságunk oka az, hogy egyik kollégánk, (aki a külalakért felelt, és végzett remek munkát) ezen az oldalon folytatja pályafutását, ennek következtében tűnt el pár napja az új felület, többek között a tippverseny panel is. Végül a teljes visszafejlődést sikerült elkerülni, de amint biztos nektek is feltűnt, ez azért nem az a verzió, amit utoljára láthattatok.

Dolgozunk természetesen a munkatársunk pótlásán, melynek keretein belül ezúton is jelezzük olvasóink felé, hogy aki rendelkezik közületek megfelelő hozzáértéssel, és érez kedvet a külalak szebbé tételéhez, az bátran jelentkezzen!

HAJRÁ NEWCASTLE!

MArk29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik