Megkésett tudósítás: A múlt héten negyedik helyre volt elég a szurkolói csapat

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.02.16. 18:02
Címkék
Egy héttel ezelőtt került sor a budapesti Ferhérvári úton a HBF (Haverok, Buli, Foci) szervezésében az idei év első Szurkolói Foci Tornára....

Egy héttel ezelőtt került sor a budapesti Ferhérvári úton a HBF (Haverok, Buli, Foci) szervezésében az idei év első Szurkolói Foci Tornára. A torna selejtezőjéről KingPeti itt írt beszámolót. Tekintve, hogy azt a sorozatot simán nyertük, joggal bizakodtunk az aranyérem megszerzésében. Minden ennek megfelelően indult, de aztán ahogy a meccsekkel egy időben megrendezett Tottenham - Newcastle mérkőzésen, itt sem alakultak jól a dolgok.KingPeti itt írt beszámolót. Tekintve, hogy azt a sorozatot simán nyertük, joggal bizakodtunk az aranyérem megszerzésében. Minden ennek megfelelően indult, de aztán ahogy a meccsekkel egy időben megrendezett Tottenham - Newcastle mérkőzésen, itt sem alakultak jól a dolgok.

Felül: Mark29, Bali, Ábel, KingPeti, Ricsi. Alul: Stex, JaniBá, Ádi

Csapatunk picit változott a a selejtezőhöz képest, de igazából ez nem jelentett problémát. Az első ellenfél az AC Milan B jelű csapata volt.

Newcastle - Milan B 3:0

A Milan ellen kemény meccsel kezdtünk, de nagyon jól jött ki a lépés. Ádi mesterhármasával összességében simán nyertünk. Ekkor még nem éreztük hiányát annak, hogy ilyen-olyan okokkal csak nyolcan jelentek meg az előzetesen számolt 11 főhöz képest.

Newcastle - Dortmud 2:0

A második meccsen a német bajnok rajongóival kerültünk össze. Velük a selejtezőn is szoros meccset játszottunk, akkor 1:0-ra győztünk. Most megdupláztuk a góljainkat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a BVB egyik legjobb játékosa szerencsére ellenünk még nem lépett pályára. (feltételezem elkésett)


Newcastle - Real Madrid 2:2

A királyi gárda ellen valami elromlott. Magabiztosan vezettünk 2:0-ra a blancó-k szimpatizánsai viszont addig küzdöttek, amíg kiegyenlítettek. A továbbjutás megvolt, az utolsó meccs már nem számított. Legalább is azt hittük.

Newcastle - Barcelona 1:7

Nos a katalánok ellen a csoport elsőség volt a tét. Nekik.Mi arra törekedtünk, hogy a lehető legkevésbé fáradjunk el, és senki ne sérüljön meg. Addigra már Stex komoly rúgásokat szedett össze, és Bali bokája is aláfordult. Csúnya vereség lett a vége, de készülve az elődöntőre, már azon agyaltunk, hogy melyikünk viszi haza a kupát...

Elődöntő:

Newcastle - Milan A 0:3

Nos az "A" Milan megbosszulta a kistesót. Nem mondom, hogy ennyivel jobbak lettek volna, de olaszos módon tönkretették a játékunkat, és jobban használták ki a helyzeteiket. Az első góljuk egy hatalmas bomba volt, Krul sem védhette volna. 0:2-t követően már JaniBá is feljött félpályáig, és egy eladott labda után szinte az üres kapuba kellett csak belőni az utolsó gólt.

Harmadik helyért:

Newcastle : Bayern München 1:3

A bajorok ellen már nagyon ki voltunk. Mondjuk ők is, szóval szerintem egy semleges nézőnek egy elég rossz meccset játszottunk. A lényeg, hogy nyertek, és nekünk a tavaly februári arany után nem jutott semmilyen érem.

A tornát - számomra meglepetésre - a Milan A csapata nyerte, a második a technikailag jóval képzettebb Barcelona lett. Mi pedig - ami talán a legfontosabb - végigsportoltunk egy fél napot, és kicsit megint jobban összekovácsolódott a társaság.

Nyáron újra torna, negyedikként természetesen nem kell selejtezőn indulnunk.

HAJRÁ NEWCASTLE!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik