(Szarka)lábjegyzet - Colo is kidőlt, Krul és Fergie áprilisig nem lép pályára, és Ben Arfa?

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.02.28. 20:02
Címkék
Négy rövid estére. Igazából három nem túl jó hír, és egy okos döntés. Kezdjük az "okossal". Shane Ferguson, a fiatal észak-ír balbekk amolyan...

Négy rövid estére. Igazából három nem túl jó hír, és egy okos döntés.Négy rövid estére. Igazából három nem túl jó hír, és egy okos döntés.

Kezdjük az "okossal". Shane Ferguson, a fiatal észak-ír balbekk amolyan vész-igazolásként a Birmingham City-hez került április 1-ig.

Shane a teljes baloldalon bevethető, de Santon, Haidara, Jonas, Obertan, Marveaux, Ben Arfa és Gouffrann is, így ez a kölcsönadás most ésszerűnek tűnik.

Alan Pardew sajtótájékoztatót tartott ma, ahol elmondta, hogy Tim Krul bokája nincs a legjobb állapotban, így négy hétig pihennie kell (ami egybevág a múlt héten jósolt öt hetes kihagyásnak). Ennek értelmében jó pár bajnoki mellett az Anzsi elleni két meccsen is Robbie Elliott-nak kell védenie.

Nagyon rosszkor jött ez a sérülés, mert az őszi bizonytalanságok után Tim parádésan védett mostanában.

Colloccini úgy látszik tényleg öreg már a vagánykodáshoz.

A Newcastle kapitánya hátsérülsét szedett össze a hétvégén, amikor ollózva mentett egy helyzetben a Southampton támadó elől.

A dolog nem túl komoly, de azért a Swansea ellen Yapou Yanga-M'Biwa helyettesíti majd, a kapitány pedig valószínűleg Jonas lesz.

Ben Arfa fizikuma kiábrándító. Csapatunk "pengéje" már két hete teljes edzésmunkát végez, de Alan Pardew nyilatkozata alapján jó, ha a kispadra odafér a Swansea ellen.

A manager szerint a következő pár napban dolgozni kell az erőnlétén. Valószínűleg a lába nem bírja még úgy az edzésmunkát, mert Pardew szerint a "felső teste" rendben van (gondolom arra céloz, hogy bírja szuflával), viszont összességében van még mit javítani.

Mondanom sem kell mennyire fontos lenne az általában bennmaradást jelentő 42 pont megszerzéséhez, valamint az EL meneteléshez, hogy legyen egy jó Ben Arfa a keretben, viszont nem szabad megkockáztatni, hogy az őszi esetéhez hasonlóan korán dobják harcba és megint kidőljön.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik