FONTOS KÖZLEMÉNY A TIPPVERSENNYEL KAPCSOLATBAN

2532497 25324972532497 2532497
Vágólapra másolva!
2013.04.29. 15:04
Sajnos támadás érte az oldalunkat, ami a tippversenyre van kihatással. A hétvégén leadott tippek közül, az utolsó ami megérkezett április 27-én...

Sajnos támadás érte az oldalunkat, ami a tippversenyre van kihatással. A hétvégén leadott tippek közül, az utolsó ami megérkezett április 27-én 11:38-kor volt. Biztosak vagyunk szerkesztőtársainkkal abban, hogy ezután többen is tippeltetek vagy változtattátok meg tippjeiteket. De sajnos ezt mi nem kaptuk meg.
Arra kérnék mindenkit, hogy legyen szíves küldje el erre az e-mail címre a leadott tippjét: [email protected]Sajnos támadás érte az oldalunkat, ami a tippversenyre van kihatással. A hétvégén leadott tippek közül, az utolsó ami megérkezett április 27-én 11:38-kor volt. Biztosak vagyunk szerkesztőtársainkkal abban, hogy ezután többen is tippeltetek vagy változtattátok meg tippjeiteket. De sajnos ezt mi nem kaptuk meg.
Arra kérnék mindenkit, hogy legyen szíves küldje el erre az e-mail címre a leadott tippjét: [email protected]

Gondolom nem szükséges elmondanom, de azért a tisztesség kedvéért leírom. Nem tudjuk ellenőrizni, hogy ténylegesen ki, mit adott le hétvégén, ezért arra kérnélek benneteket, hogy mindenki a saját lelkiismeretére hagyatkozva küldje el az akkori tippjét. Igaz, hogy már csak 3 forduló van hátra, de a fő a fair play. Biztos vagyok benne, hogy nektek, Kedves Olvasóinknak, meg sem fordul a fejében, hogy ne így tegyen! Köszönöm nektek, ezért vagyunk mi egy jó kis közösség! Köszönöm!

Még egy kis apróság! Csinálok egy mintát, hogy miként várnám a leveleket. Így könnyebb az üzenetek feldolgozása:

E-mail:

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

Mivel nem tudjuk, hogy sikerül-e a támadó ellen hirtelen fellépnünk, ezért az UTOLSÓ HÁROM FORDULÓBAN IS ÍGY VÁRNÁNK A TIPPEKET!!! A HOLNAPON LÉVŐ TIPPELÉS ESETÉN NEM TUDJUK GARANTÁLNI, HOGY MEGÉRKEZIK A TIPPETEK!

Más helyett is szégyelljük magunkat és sajnáljuk a történteket!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik