(Szarka)lábjegyzet: Újabb fotó - Cissé egyre kellemetlenebb helyzetben

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 08:07
Címkék
A közösségi háló - jelen esetben a Twitter - csodája. Vagy inkább egy háború újabb tudatos ütközete? Tegnap este megint felkerült a világhálóra...

A közösségi háló - jelen esetben a Twitter - csodája. Vagy inkább egy háború újabb tudatos ütközete? Tegnap este megint felkerült a világhálóra egy fotó, amin a tegnapi bejegyzésben is látható úriember szerepel, immár sapka nélkül.A közösségi háló - jelen esetben a Twitter - csodája. Vagy inkább egy háború újabb tudatos ütközete? Tegnap este megint felkerült a világhálóra egy fotó, amin a tegnapi bejegyzésben is látható úriember szerepel, immár sapka nélkül.

Közép-kelet európaiként nekem még mindig nehéz megítélni, hogy balra ezen a képen (katt a nagyításhoz) egyszerűen egy afro figurát látunk - már bocsánat - vagy az ott Papiss Demba Cissé.

Az biztos, hogy nagyon hasonlít rá.

Ahogy jönnek ezek a fényképek, egyre inkább úgy gondolom, hogy a Wonga (kéz a kézben Ashley-vel és a Newcastle vezetőséggel) támadásba lendült ebben az állóháborúvá fajult viszályban. Amikor tavaly ősszel kiderült, hogy ez a cég lesz a mezszponzor, a leghangosabban a másik szenegáli, Demba Ba tiltakozott. Nos, az ő problémája megoldódott az eligazolásával, de már akkor jelezte Cissé is, hogy - képzavarral élve - neki sem lesz ez így kóser.

Íme egy teória:

Papiss-ról még elhiszem, hogy naiv gyerek, de az ügynökéről nem feltételezek ilyet. Valószínűleg megegyeztek abban, hogy ez a "vallás-sztori" megérhet egy szerződés hosszabbítást, természetesen fizetésemeléssel. Mikor a vezetőség nemet mondott, előjöttek az újságoknak a történettel a szegény vallásos fiúról, akit belekényszerítenek, hogy a hitével ellentétesen cselekedjen. Szerintem ezek után megrekedtek a tárgyalások, egyik fél sem volt hajlandó engedni, és ezt mostanra unta meg a vezetőség. Előkerült egy fotó, majd még egy, és nemsokára jönnek majd a tanúk, akik látták, amint PDC bankot robbant a Roulette-el.

Akárhogy is, ha ezeken a fotókon ő van, akkor baromi gyorsan fel kellene vennie azt a Wonga-s mezt, vagy még gyorsabban eligazolni.

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik