CapitalOne Cup 2. forduló: Gillingham FC

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.08.26. 11:08
Címkék
Ma este bekapcsolódik a Newcastle United az idei Ligakupa, azaz a Capital One Cup küzdelmeibe. A sorozat második fordulójában Alan Pardew csapata...

Ma este bekapcsolódik a Newcastle United az idei Ligakupa, azaz a Capital One Cup küzdelmeibe. A sorozat második fordulójában Alan Pardew csapata a harmadosztályú (League One) Gillingham FC-hez látogat. A mérkőzés 20:45 perckor kezdődik, és semmilyen tv csatorna nem közvetíti, azaz mindössze egy BBC gólösszefoglaló lesz elérhető valamikor éjfél környékén.Gillingham FC-hez látogat. A mérkőzés 20:45 perckor kezdődik, és semmilyen tv csatorna nem közvetíti, azaz mindössze egy BBC gólösszefoglaló lesz elérhető valamikor éjfél környékén.

A mérkőzésen valószínűleg a korábbi évekhez hasonlóan most még egy felforgatott csapat lép pályára, jó sok fiatallal a kezdőben. Tegnap egyébként a tartalékok 0:2-ről fordítva 5:2-re verték a Reading fiataljait, köszönhetően többek között Adam Armstrong mesterhármasának és Hatem Ben Arfa góljának valamint gólpasszának. Sammy Ameobi is betalált a mérkőzésen, Bigirimana pedig a kapufát forgácsolta szét, azaz az első csapat keretébe is nevezett játékosok jól teljesítettek. Viszont kérdés, hogy játszanak-e két nap alatt két meccset?

Az én nézőpontom szerint nem, vagy legalább is nem kezdőként. Az említett játékosok mellett Satka és Vuckic is pályára lépett tegnap, így aztán ők sem hinném, hogy azonnal a pályára lépnének. Az én kezdőm:

Nálam ez a 4-4-2 játszana

Mike Williamson letöltheti a hétvégén összeszedett eltiltását már a kupameccsen, így a védelem közepére Taylor állhat Colo mellé. Dummett helyett muszáj, hogy Haidara kezdjen végre, míg Janmaat-ra ráfér a pihenés. Persze előfordulhat, hogy Colo kap kimenőt és akkor Yanga és Taylor lesz középen, Janmaat pedig játszik.

Középen Colback-et írtam Abeid mellé, de simán lehet, hogy Anita kezd. A széleken egyértelmű a Cabella-Gouffran-Sissoko hármas pihentetése, ahogyan elöl is ez lehetne a terv.

Aztán persze lehet, hogy például Siem De Jong játszani fog, hogy a sérülése után visszarázódjon, ahogyan az is előfordulhat, hogy a tegnapi meccs egyik szereplője is szóhoz jut. Na nem Ben Arfa, hanem mondjuk Armstrong, Sammy Ameobi, Bigirimana vagy Vuckic.

Viszont az beszédes, (és az én összeállításomnál is szerepe volt) hogy a reserve-ben korábban már megforduló játékosok közül Ferreyra, Aarons, Abeid, Obertan és Haidara a tegnapi Reading elleni találkozón nem voltak a keretben. ebből én arra következtetek, hogy Pardew szerepet szán nekik mára.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez a mai meccs továbbjutással végződik, és majd a következő körben lesz az igazi erőpróba (vélhetően minimum egy Championship-ben szereplő, de inkább PL klub ellen), amikor általában ki is esünk.

Mára azért természetesen hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik