(Szarka)lábjegyzet: COC szurkolói szemmel - videó

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.09.25. 13:09
Címkék
Tegnap nagy csatában sikerült továbbjutni a Capital One Cup legjobb 16 csapata közé, a Crystal Palace ellen megvívott, a hosszabbítás után 3:2-re...

Tegnap nagy csatában sikerült továbbjutni a Capital One Cup legjobb 16 csapata közé, a Crystal Palace ellen megvívott, a hosszabbítás után 3:2-re megnyert mérkőzéssel. A találkozón a bajnoki mérkőzéshez hasonlóan most is a Palace szerzett vezetést, de Emanuel Riviere duplájával a hajrára már megint mi álltunk győzelemre. Csakhogy aztán jött a rendes játékidő hosszabbítása...a hosszabbítás után 3:2-re megnyert mérkőzéssel. A találkozón a bajnoki mérkőzéshez hasonlóan most is a Palace szerzett vezetést, de Emanuel Riviere duplájával a hajrára már megint mi álltunk győzelemre. Csakhogy aztán jött a rendes játékidő hosszabbítása...

Ezúttal nem a 96., "csak" a 92. percben jött az egyenlítés, és ezáltal a kétszer 15 perc hosszabbítás, ahol Abeid második sárga lapja után még emberhátrányba is kerültünk. Végül aztán Paul Dummett közeli fejese döntött. Hajtás után speciális videó a találkozóról.

Az alábbi (az Ed Harrison-féle blogon is megjelenő) videót egy a helyszínen tartózkodó Newcastle szurkoló készítette.

Sajnos pont Riviere lefordulásos gólja nem látszik, (UPDATE: ezen a linken már minden megvan) mert azt a másik kapuba lőtte. A felvételt alátámasztva maga a Palace hivatalos oldala is elismerte, hogy a Geordie-k nagyszerű hangulatot teremtettek.

"Elismerés a Newcastle-nek, megint a legjobb idegenbeli szurkolók a Selhurst-ben, megtöltötték a vendégszektort. És nem tüntettek Pardew ellen."

A meccset én magam nem láttam, csak az eredményt követtem folyamatosan a telefonom segítségével, mindenesetre itt a BBC összefoglalója.

Riviere védhetetlen büntetője

Az mindenesetre biztató, hogy Riviere duplázni tudott, és hogy a fiatal Adam Armstrong két gólpasszal zárt. Viszont megint bekaptunk egy gólt a hajrában, amivel magunkkal szúrtunk ki.

A ligakupa negyedik körének, azaz a nyolcaddöntőnek a párosítása az alábbi:

Megkaptuk a legerősebb kerettel, így a legerősebb "B" csapattal rendelkező ellenfelet, ráadásul beszorítva egy Spurs és egy Pool elleni meccs közé.

Bő egy hónap múlva tehát folytatódik a kupa küzdelem, addig azonban a bajnokságban kell virítani. Elsőnek a Stoke ellen hétfő este.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik