Juventus: nem kell Ballack

Vágólapra másolva!
2005.12.19. 12:52
Címkék
Az olasz Juventus cáfolta, hogy beszállt a Bayern München kitűnőségének, Michael Ballacknak a megszerzéséért folytatott harcba.
Luciano Moggi
Luciano Moggi
Luciano Moggi
Luciano Moggi
A elmúlt hetekben, mióta kiderült, hogy a német karmester nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését a bajorokkal, több olasz lap is arról cikkezett, hogy a torinói klub is szeretné leigazolni a középpályást.

"Ez egy kitaláció. Most is nagyon erős és kiváló csapatunk van, amely képes megnyerni a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját" - nyilatkozta Luciano Moggi, a Zebrák általános sportigazgatója.

Moggi nem felejtett el odamondani Karl-Heinz Rummeniggének, a Bayern elnökének, aki Willy Sagnol Torinóba szerződése kapcsán azt nyilatkozta, hogy a Juve maffia-módszereket használ a játékosok megszerzése során.

"A Bayern München jobban tenné, ha arra koncentrálna, hogy elégedetté tegye saját futballistáit, mintsem hogy másik klubokat kritizál. Rummenigge elszúrta annak a lehetőségét, hogy befogja a száját. Jobb lenne, ha nem aggódna fölöslegesen. Ha egy játékosnak lejár a szerződése, és menni akar, az azt jelenti, hogy az adott egyesületél nem érzi jól magát, vagyis annak a klubnak az alkalmazottai nem végezték jól a munkájukat " - mondta Moggi.

Az egykori német csillag nagyon bosszús volt, amikor kiderült, hogy a francia Sagnol a szezon végén, amikor lejár a kontraktusa Münchenben, a Juventushoz igazol. Korábban az olasz klub a horvát Robert Kovacot is ily módon, vagyis ingyen halászta el Münchenből.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik