A Juventus megtalálta Zlatan utódját, az "új Ibrahimovicot"

Vágólapra másolva!
2007.12.14. 22:35
Az olasz első osztályú Juventus labdarúgócsapata elkötelezte magához a svéd szupertehetség Albin Ekdalt, a Brammapojkarna 18 éves játékosát, akit Zlatan Ibrahimovic méltó utódjának tartanak hazájában.
Ibrahimovics 2: a Juventusnál hosszú távra (is) terveznek
Ibrahimovics 2: a Juventusnál hosszú távra (is) terveznek
Ibrahimovics 2: a Juventusnál hosszú távra (is) terveznek
Ibrahimovics 2: a Juventusnál hosszú távra (is) terveznek

Szavazás

Melyik csapat nyeri az olasz labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
A svéd másodosztályú IF Brommapojkarna támadó középpályása hasonló testi adottságokkal rendelkezik, mint az Inter svéd válogatott csatára, és már most mesés jövőt jósolnak neki Skandináviában.

Ekdal a hírek szerint csütörtökön este érkezett meg Torinóba, hogy aztán sikeres orvosi vizsgálaton is átessen péntek reggel.

A tehetségre már tizenöt évesen felfigyelt az angol első osztályú Chelsea együttese, a fiú és szülei akkor még azonban úgy véték, nem érkezett el az idő egy "külföldi kalandra".

További klubok, jelesül az Inter, az Arsenal és az Ajax is árgus szemekkel figyelték a fiatalt hosszú hónapokon keresztül, így meglehetősen elégedett lehet a torinói vezetőség megszerzése után.

Amely egyébként nem fukarkodik, hétszázezer fontot tesz le az asztalra a svéd kiscsapatnak a játékosért.

Ekdal szolgálataira azonban csak a nyártól számíthatnak a bianconerik, a futballista ugyanis előbb befejezi középfokú tanulmányait, és csak azután költözik melegebb éghajlatra, Itáliába.

Az olasz sajtó szerint már most biztosra vehető, hogy kölcsönadják az első szezonban – talán az Empoliba – az U18-as válogatott reménységet, akinek számára hosszú út vezethet odáig, hogy kezdőként is megmutathassa magát zebracsíkos mezben tétmérkőzésen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik