Allegri: Ismét az Inter lesz a fő riválisunk

Vágólapra másolva!
2011.07.10. 13:38
null
Allegri tisztában van vele, hogy a szurkolók a BL-ben is jó eredményeket várnak el csapatától<br />(Fotó: Action Images – archív)
Massimiliano Allegri első idényében bajnoki címig vezette a Milant a Serie A-ban, de az olasz szakember nem elégszik meg ennyivel, a következő szezonban a Bajnokok Ligájában is maradandót szeretne alkotni. A piros-feketék vezetőedzője szerint ismét az Inter lesz csapata fő riválisa a scudettóért folyó harcban.

Massimiliano Allegri ismét megköszönte a játékosainak, hogy remek teljesítményt nyújtottak a legutóbbi szezon során, és így sikerült megnyerniük az olasz bajnokságot.

„Szerencsés voltam, mivel a Milan adott nekem néhány fontos játékost. Jó futballisták nélkül nehéz lenne nyerni, akármilyen jó is a csapatot irányító edző. Meg kell köszönnöm a játékosoknak, hogy keményen dolgoztak az egész szezon során" – mondta Allegri a La Gazzetta dello Sportnak.

A szakember arról is beszélt, hogy véleménye szerint melyik csapattal vívja majd a legnagyobb harcot a Milan a Serie A következő idényében: „Szerintem ismét az Inter lesz a fő riválisunk a scudettóért folyó harcban."

Allegrinek mindazonáltal volt egy kevés hiányérzete a legutóbbi évad után: tisztában van vele, hogy a piros-feketék szurkolói elvárják majd, hogy a Milan jobb eredményt érjen el a Bajnokok Ligájában.

„Nyilvánvaló, hogy jobban kell teljesítenünk a Bajnokok Ligájában, mint a legutóbbi idényben. Nagyon korán búcsúztunk legutóbb. Talán nem szolgáltunk rá a kiesésre, de a lényeg, hogy túl korai volt a búcsú. Bízom benne, hogy ezúttal a teljes keret a rendelkezésemre áll majd a kupasorozat kulcsfontosságú pillanataiban" – mondta Allegri.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik