Inter: komoly a MU érdeklődése Sneijderért, 40 millió az ára - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 19:27
Címkék
A goal.com labdarúgással foglalkozó nemzetközi szakportál értesülései szerint a Manchester United és az Internazionale megkezdte a tárgyalásokat Wesley Sneijder ügyében. A holland középpályás állítólag 40 millió euróért válthat klubot.

„A United érdeklődése Sneijderért erősödött az elmúlt 48 órában. A két klub már megkezdte a tárgyalásokat, már csak az átigazolási díjról kell megegyezniük" – idéz a goal.com egy meg nem nevezett, de az ügyhöz szorosan kapcsolódó forrást.

„Az Inter tisztában van Sneijder piaci értékével, körülbelül 35 millió fontot (40 millió euró) szeretne kapni érte, de legrosszabb esetben is csak minimum 30 millióért engedné el. Az Inter nem úgy tekint a hollandra, mint egy eladhatatlan játékosra. A Unitedé a következő lépés, eleget kell tenniük az Inter elvárásainak... Ha ez megvan, Sneijder a Unitedban fogja töltei a következő idényt" – tette hozzá az ismeretlen forrás, aki azt is megemlítette, hogy Sneijder tisztában van azzal, hogy a „vörös ördögökkel" sokkal több esélye van a trófeák nyerésére – különösen a nemzetközi porondon.

Sir Alex Ferguson, a MU menedzsere nemrég elismerte, hogy nem sikerült megegyezni az arsenalos Samir Nasrival, de ugyanakkor nem tett le arról, hogy egy kreatív középpályással tovább erősítse csapatát a nyáron. Az Inter viszont szeretné megfiatalítani a keretet, ehhez azonban tőkére van szükségük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik