Juve: Villa kölcsönbe érkezhet, Buffon hamarosan hosszabbít

Vágólapra másolva!
2012.12.19. 11:36
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A listavezetője, a Juventus tárgyalásokat folytat a Barcelonával David Villa kölcsönvételéről. A „zebrákhoz" kapcsolódó hír, hogy Gianluigi Buffon még karácsony előtt meghosszabbíthatja jövő nyáron lejáró szerződését.

David Villával erősítheti meg támadósorát a Juventus labdarúgócsapata. A Sky Sport Italia úgy értesült, hogy a Barcelona hajlandó fél évre kölcsönadni a spanyol válogatott történetének legeredményesebb támadóját, aki súlyos sérülését követően nem jut rendszeres játéklehetőséghez a katalánoknál.David Villával erősítheti meg támadósorát a Juventus labdarúgócsapata. A Sky Sport Italia úgy értesült, hogy a Barcelona hajlandó fél évre kölcsönadni a spanyol válogatott történetének legeredményesebb támadóját, aki súlyos sérülését követően nem jut rendszeres játéklehetőséghez a katalánoknál.

A megállapodást könnyítheti, hogy a Barcelona továbbra is állná a játékos fizetésének egy részét, hátráltató tényező azonban, hogy a Bajnokok Ligájában Villa tavasszal nem állhatna az olaszok rendelkezésére.

További hír a torinóiak háza tájáról, hogy a La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Gianluigi Buffon még a karácsonyi szünet előtt aláírhatja új szerződését, amelynek értelmében 2015 nyaráig maradna a „zebrák″ alkalmazásában. A megállapodás értelmében a 34 esztendős kapus szezononként 4 millió eurót tehetne zsebre, míg a bajnoki cím és a BL-győzelem további egy-egy millió euróval gyarapítaná a játékos bankszámláját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik