Milan: Jövőre bajnokok lehetünk - Galliani

Vágólapra másolva!
2013.02.16. 11:36
Megszólalt az olasz élvonalbeli AC Milan alelnöke és vezérigazgatója, Adriano Galliani a Parma elleni 2─1-es tegnap esti győzelem után. Véleménye szerint jövőre a Milan csapata kész lesz rá, hogy 2011 után ismét bajnokságot nyerje.

A Parma elleni meccs összefoglalója


A Parma elleni meccs összefoglalója

2013-ban valósággal újjászületett az őszi szezonban még igen hullámzóan teljesítő AC Milan. A csapatnak hét bajnoki mérkőzésből öt győzelem és két döntetlen a mérlege. A Parma elleni tegnapi 2–1-es siker után a milánói klub vezérigazgatója, Adriano Galliani már arról beszélt, jövőre bajnokságot is nyerhet a csapat.

„Látni lehet a különbséget – idézi az őszi és a tavaszi szereplést összehasonlító Gallianit a Football Italia –, s bár sajnos nem tudjuk megváltoztatni a múltat, most rendkívül jól szerepel a csapat.”

„Nagyon sok fiatal játékost játszatunk mostanában és ha a következő szezonra a csapat egységgé érik, akkor készen fogunk állni rá, hogy megnyerjük a scudettót” ─ nyilatkozta a sportvezető, aki a Parma ellen a negyedik milanos gólját szabadrúgásból megszerző Mario Balotellire is kitért.

„Nem emlékszem korábbról arra, hogy Balotelli így elcsavarta volna a labdát a sorfal fölött, de erre emlékeztetni fogom. Végre találtunk valakit, aki tudja, hogyan kell szabadrúgást lőni” – mondta Galliani, aki a Barcelona elleni jövő szerdai BL-csatára is kitért, amelyen nem számíthat majd a csapat Balotellire, aki a Manchester City színeiben már szerepelt ebben a szezonban a BL-ben.

„Bízom benne, hogy támadásban Pazziniben és El Shaarawyban is meglesz a kellő erő a Barcelona ellen. Nincs szerencsénk, hogy a tavalyi, egyéni hibák miatt elbukott párharc után az idén újra a Barcelonával találkozunk, de bármi megtörténhet. Ne feledjék, hogy tavaly is mindenki Real Madrid–Barcelona finálét várt, s végül Bayern–Chelsea mérkőzést rendeztek” – mondta a sportvezető, aki visszautalt a 2012-ben 3–1-es összesítéssel elveszített negyeddöntőre, ugyanakkor arról is beszélt, hogy a Barcelonát is meg lehet lepni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik