Serie A: „Gólok, szórakozás, de csak a Juventus ünnepelhet”

Vágólapra másolva!
2013.02.10. 10:36
Vladimir Petkovic, a Lazio vezetőedzője csalódott, Walter Mazzarri, a Napoli szakvezetője elégedett a két csapat szombat esti 1–1-es döntetlenje után. Az igazi győztes a Juventus, amely a Napolit 5, a Laziót 11 ponttal előzi meg a tabellán.

„Gólok, szórakozás, de csak a Juventus ünnepelhet igazán” – ezzel a címmel írta összefoglalóját a milánói La Gazzetta dello Sport a szombat estiLazio–Napoli rangadóról, amely valóban fantasztikus játékot hozott, de az 1–1-es döntetlen a római és a nápolyi klub üldözöttjének, a Fiorentinát kora este 2–0-ra legyőző Juventusnak kedvezett.

„Minden elismerésem a srácoké, hatalmas küzdelemben szereztünk egy pontot. Igazából nyernünk kellett volna, de a Napoli is dicséretet érdemel, mert szintén remek volt. A végén négy csatárral rohamozott, egyenlített, de még utána is eltaláltuk a kapufát, nyernünk kellett volna – mondta Vladimir Petkovic, a Lazio vezetőedzője. – Bárkit megverhetünk, s nem is érjük be a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolásával. Ennél több kell.”

Walter Mazzarri, a Napoli vezetőedzője úgy látta, a meccs elején lélekben az öltözőben ragadt a csapata.

„Szerencsére nem jellemző ránk, de most sajnos megtörtént, hogy lassan, lélektelenül kezdtünk. A szünetig kellett várnom, ekkor tudtam rendet tenni a fejekben, és a második félidő alapján rászolgáltunk a döntetlenre” – mondta a szakember.

LAZIO–NAPOLI 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik