Napoli: a BL-selejtező kudarc lenne Mazzarri számára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.06. 09:00
A Napoli vasárnap este az Internazionale elleni 3–1-es győzelmével matematikailag is biztossá tette, hogy a dobogón zárja az olasz bajnokságot, azaz biztosan indulhat a Bajnokok Ligájában. Ám Walter Mazzarri vezetőedző szerint nem dőlhet hátra a csapata, hiszen nem mindegy, hogy a selejtezőben kell játszania, vagy másodikként azonnal főtáblára kerül.

„Még három pontra szükségünk van ahhoz, hogy megnyugodhassunk – mondta Mazzarri, akinek csapata három fordulóval a Serie A-idény zárása előtt hét ponttal áll a harmadik helyezett Milan előtt. – Az Inter elleni teljesítményünkkel elégedett vagyok, örülök, hogy egygólos vezetésnél sem álltunk le, hanem tovább hajtottunk. Nagyon szépen együtt dolgoznak a srácok, aminek az egyik eredménye, hogy Cavani már 34 gólnál jár. Mindenki azt teszi, ami a feladata, ennek köszönhető, hogy 17 ponttal többet szereztünk, mint tavaly, és közel kerültünk a sztratoszferikus Juventushoz.”

Mazzarritól azt is megkérdezték, mit hoz a jövője. A válasz? „Szerdán a Bolognával játszunk, nekem ez a jövőm. Aztán ha a Roma ellen lezárjuk a bajnokságot,leülök az elnökkel” – mondta a szakember.

A NAPOLI (72 pont) ÉS A MILAN (65) HÁTRALÉVŐ MÉRKŐZÉSEI
Napoli Bologna (i), Siena (o), Roma (i)
Milan Pescara (i), Roma (o), Siena (i)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik