Milan: Ez a legrosszabb időszakom a csapatnál - Allegri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.03. 13:43
Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője a Fiorentinától elszenvedett vereség után úgy nyilatkozott, a legrosszabb időszakot éli a csapatnál.

A Fiorentina elleni vereség azt jelenti, hogy a Milan már a harmadik helytől is 16 pontos lemaradásban van. Barbara Berlusconi a meccs után az öltözőben járt, míg Adriano Galliani elnök a lefújást sem várta meg, és távozott a stadionból. A sajtóban Allegri menesztése is szóba került, de Silvio Berlusconi és Galliani abban maradt, megvárják az elkövetkező meccseket. Az együttes egyébként mától edzőtáborba vonult.Allegri menesztése is szóba került, de Silvio Berlusconi és Galliani abban maradt, megvárják az elkövetkező meccseket. Az együttes egyébként mától edzőtáborba vonult.

„A döntést a klub, a csapat és én közösen hoztuk meg. A legrosszabb időszakomat élem meg a csapatnál, amióta három és fél éve ide jöttem. Meg kell találnunk a megoldást, hogyan lábalhatnánk ki belőle. A közös tábor segíthet a Barcelona és a Chievo elleni felkészülésben" – mondta Allegri a Sky Sport Italiának.

„A Fiorentina elleni meccs utolsó fél órája borzalmas volt. Dolgoznunk kell, és rájönni, min kell változtatnunk, ezért a Chievo meccs még fontosabb is lesz a számunkra, mint a Barcelona. A csapat nem játszhat olyan rosszul, mint tette azt most. Nem az átigazolásokkal van a baj, hanem a sérülésekkel. Az Udinese és a Barcelona után azt hittem, megtaláltuk az utunkat, de a Parma, a Lazio és a mostani találkozó nem ezt mutatja. Én vagyok az edző, a klubnál majd megmondják, mi a szándékuk velem, jelenleg nem tudok megbeszélésről a vezetőkkel" – tette hozzá a vezetőedző, aki elmondta, nagyon hiányzik Stephan El Shaarawy, nélküle kevés variációs lehetőségük maradt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik