PSG: Ibrahimovic bevallotta, visszatérne a Juvéhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 13:17
A svéd csatár korábbi edzője elárulta, az „őrült” Zlatan Ibrahimovic örömmel cserélné a PSG mezét zebracsíkosra már a nyáron, vagy egy év múlva.

Stefan Hansson – aki a svéd Malmőnél edzette a fiatal Ibrahimovicot – azt állítja, hogy a 32 éves gólvágó szívesen futballozna újra az olasz Serie A-ban. Stefan Hansson – aki a svéd Malmőnél edzette a fiatal Ibrahimovicot – azt állítja, hogy a 32 éves gólvágó szívesen futballozna újra az olasz Serie A-ban.

„Amikor együtt dolgoztunk, fiatal és őrült volt. Ma már csak őrült – mesélte a La Gazzetta dello Sportnak a jelenleg az indonéziai Mitra Kukar FC együttesét irányító szakember. – Skype-on beszéltünk pár napja, akkor azt mondta, hogy boldogan visszatérne a Juventusba. Ha nem az idén, akkor jövőre, az anyagiaktól függetlenül.”

Zlatan Ibrahimovic 2006-ban, a calciopoli botrány kirobbanásakor hagyta el a másodosztályba száműzött torinóiakat, később Olaszországban az Inter és az AC Milan játékosa is volt, a kettő között a Barcelona mezét viselte, 2012-ben költözött Párizsba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik