Roma: Totti győzelemre vezette csapatát a Lazio elleni derbin

Vágólapra másolva!
2014.12.07. 15:29
Totti gólt szerzett, és csapatkapitányként győzelemre vezette a Romát a Lazio elleni derbin. Ezt a mondatot az utóbbi másfél évtizedben többször leírhattuk, Cristian Tottival kapcsolatban azonban most először.

Francesco Totti szombaton a kispadról nézte végig, hogy a Roma felnőttcsapata csak 2–2-es döntetlent játszik hazai pályán a Sassuolóval – ráadásul a „farkasok" az egy pontnak is örülhettek –, a klubikon napját azonban kilencéves kisfia szebbé tette.

Cristian Totti a Roma korosztályos együttesének kapitányaként lépett pályára élete első Lazio elleni derbijén, és 3–1-es győzelemre vezette övéit. A kis Totti szerezte a Roma harmadik gólját a hét a hét elleni mérkőzésen. Francesco Totti szombaton a kispadról nézte végig, hogy a Roma felnőttcsapata csak 2–2-es döntetlent játszik hazai pályán a Sassuolóval – ráadásul a „farkasok" az egy pontnak is örülhettek –, a klubikon napját azonban kilencéves kisfia szebbé tette.

Cristian Totti a Roma korosztályos együttesének kapitányaként lépett pályára élete első Lazio elleni derbijén, és 3–1-es győzelemre vezette övéit. A kis Totti szerezte a Roma harmadik gólját a hét a hét elleni mérkőzésen.

Cristian Totti a Roma–Lazio gyerekderbin (Fotó: romanews.eu)
Cristian Totti a Roma–Lazio gyerekderbin (Fotó: romanews.eu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik