Dinamo: „Dzsudzsák Balázs képbe került a milánóiaknál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 11:55
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale átigazolási ügyeiben jól informált FIFA-licences játékosügynök, Gianfranco Cicchetti állítása szerint a Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs neve is felkerült a milánóiak kívánságlistájára.

Mint arról beszámoltunk, a Dinamo Moszkva szerződést hosszabbítana Dzsudzsák Balázzsal, és már meg is tette ajánlatátGuram Adzsojev, a klub sportigazgatója biztos benne, hogy a magyar válogatott játékos Moszkvában marad.a Dinamo Moszkva szerződést hosszabbítana Dzsudzsák Balázzsal, és már meg is tette ajánlatátGuram Adzsojev, a klub sportigazgatója biztos benne, hogy a magyar válogatott játékos Moszkvában marad.

Gianfranco Cicchetti, FIFA-licences játékosügynök azonban máshogy látja, az olasz szerint könnyen elképzelhető, hogy Milánóban köt ki a ballábas magyar szélső.

„A nyári átigazolási időszakhoz közeledve egyre több játékost tart szemmel Roberto Mancini. A Barcelonától a West Hamhez kölcsönadott Alex Songot szívesen látná a csapatában az olasz mester, míg a szélre a Marseille-ben tündöklő André Ayewet nézte ki. A ghánai mellett egy új név került fel a kívánságlistára, Dzsudzsák Balázs is képbe került a milánóiaknál” – mondta Cicchetti az ilsussidiario.net-nek.

A magyar szélsőt 2015 decemberéig köti szerződés a Dinamo Moszkvához, piaci értékét a transfermarkt.de 12 millió euróra becsüli. Dzsudzsákot az elmúlt hónapokban több topligás csapattal is hírbe hozták, a Lazio, a Hamburg és a Liverpool mellett a török Galatasaray is szóba került, mint lehetséges úti cél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik