Juventus: Pogba és Vidal sorsa július végéig eldőlhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 18:19
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus két legkeresettebb játékosa, Paul Pogba és Arturo Vidal július végéig kapott határidőt, hogy döntsenek a torinói jövőjükről.

A La Gazzetta dello Sport információja szerint az olasz bajnok és kupagyőztes, valamint BL-döntős csapat július végéig adott időt a két játékosának és azoknak a kluboknak, amelyek ajánlatot szeretnének tenni valamelyik kulcsemberükért. A Juventus vezetősége Andrea Pirlo és Carlos Tévez távozása után nem akarja elengedni az együttes további alapembereit, azonban ha valamelyikük távozni szeretne, akkor új helyzet állhat elő.

„Csak abban az esetben adjuk el a legjobb játékosainkat, ha ők is távozni szeretnének – mondta Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója. – Nincs szükségünk pénzre, így nem vagyunk rákényszerítve, hogy bárkit is áron alul eladjunk."

Az olasz napilap szerint Pogbáért minimum 80 millió eurót, Vidalért pedig 30 és 35 millió euró közötti összeget kell fizetniük az érdeklődőknek.

Augusztus 8-án, Sanghajban rendezik meg az olasz Szuperkupa-mérkőzést a Juventus és a Lazio között, így a torinói gárda elöljárói minél előbb szeretnék kialakítani a következő évi keretüket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik