Juventus: az ember, aki 24 milliót kaszál, ha eladják Pogbát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.09. 16:16
Az olasz sajtó egyre biztosabb benne, hogy az erősödő pletykák ellenére semmi sem lesz Paul Pogba nyári klubváltásából.  

A Sky Sports erre több érvet is felhoz. Az egyik, hogy a Juventus van annyira stabil anyagilag, hogy nemet mondhasson egy akár 100 millió euró fölötti ajánlatra is. A másik a játékos remek kapcsolata edzőjével, Massimiliano Allegrivel. Végül pedig az, hogy Paul Pogba nem szándékozik elhagyni Torinót – bár a L'Équipe pénteki értesülései ennek ellentmondanak. Paul Pogba nem szándékozik elhagyni Torinót – bár a L'Équipe pénteki értesülései ennek ellentmondanak.

(Persze, anyagi stabilitás ide, maradási szándék oda, 100-120 millió euróból három-négy meghatározó játékost lehet igazolni, ahogy tette azt a Juventus Zinédine Zidane eladását követően. Emellett az sem elhanyagolható, hogy Pogba a jelenlegi 4.5 millió eurós fizetése helyett 13 millió eurót tehetne zsebre évente.)

Az ember, akinek igazán fontos lehet Pogba – mielőbbi – távozása, az Mino Raiola. A francia játékos ügynöke ezen a nyáron már Manchesterbe vitte két másik képviseltjét, Zlatan Ibrahimovicot és Henrih Mhitarjant.

A merész nyilatkozatairól is híres játékosügynök egy 120 milliós üzletből 24 milliót tehetne zsebre (a transzfer költségének húsz százaléka őt illeti). Ez óriási haszon, így érthető, hogy számára rendkívül előnyös lenne Pogba költözése.

Guillem Balague, a spanyol futball szakértője szerint Pogba nem akar visszatérni a Manchester Unitedhez, de előfordulhat, hogy ez szándéka ellenére is megtörténhet. A 23 éves középpályás inkább menne Spanyolországba a Real Madridhoz, a királyiak azonban nem hajlandóak annyit fizetni érte, amennyit az MU ajánl.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik