Mégis távozhat Osimhen, de nem Szaúd-Arábiába

VARGA BALÁZSVARGA BALÁZS
Vágólapra másolva!
2024.09.02. 17:33
Megoldódhat Victor Osimhen ügye (Fotó: Getty Images)
Olasz sajtóhírek szerint a török élvonalbeli (Süper Lig) Galatasaray kölcsönveheti az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli támadóját, Victor Osimhent.

A 25 éves játékosnak azért kellene mindenképp váltania még ebben az átigazolási időszakban, mert a nápolyi klub kitette a keretéből, Antonio Conte vezetőedző nem számol vele. A történet onnan indult, hogy a támadó jelezte nyáron a távozási szándékát, viszont végül a francia PSG-vel, az angol Chelsea-vel és a szaúdi Al-Ahlival is kútba esett az üzlet, a legtöbb országban pedig már nem lehet igazolni. Most azonban úgy tűnik, mégsem kell hoppon maradnia a futballistának.

A gyakorta jól értesült olasz újságíró, Gianluca Di Marzio szerint a Galatasaray kölcsönveheti az idényre Victor Osimhent. A török bajnoki címvédőnek azért lett hirtelen szüksége új támadóra, mert Mauro Icardi a csapat szombati bajnokiján sérülést szenvedett a hátsó combizmában, amiatt miatt előreláthatólag egy hónap kihagyás vár rá, bár a felépülés időtartamát a klub nem erősítette meg.

Az olasz Corriere dello Sport azt írja, a Galatasaray állná a nigériai csatár teljes, 11 millió eurós éves fizetését, így pedig a Napoli tulajdonosa, Aurelio De Laurentiis rá is mondta az áment a transzferre, és már csak az aláírás és a hivatalos bejelentés van hátra. Bár a török átigazolási időszak szeptember 9-ig nyitva van, az ügy lezárása sürgős a Galatasaraynak, ugyanis a klubnak kedd délig kell leadnia a játékosok névsorát az Európa-ligára.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik