A Juventus ellen maximum négy lövést engedhetsz, nem négy gólt – Simone Inzaghi

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.10.28. 11:05
Inzaghi szerint megérdemelte volna a győzelmet az Inter (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 9. fordulójában az Internazionale 4–4-es döntetlent játszott otthon a Juventusszal. A mérkőzés után egyik vezetőedző sem volt teljesen elégedett a végeredménnyel.

„Sokat kell még elemeznünk ezt a meccset – jelentette ki a Juventus mestere, Thiago Motta. – Sokat voltunk lenn is és fenn is, ami probléma, hiszen fontos lenne kilencvennégy percen keresztül konzisztensen játszanunk.”

„A játék sok területén fejlődnünk kell még. Rengeteg védelmi hibát követtünk el, de az is igaz, hogy sok helyzetet is teremtettünk. Nagyon fair és izgalmas mérkőzést játszottunk” – tette hozzá a mester. 

„Rengeteg meccsünk lesz még, szóval ebből tanulni kell és tovább fejlődni.”

Az Inter vezetőedzője, Simone Inzaghi hasonlóan vélekedett a mérkőzésről. 

„A kapott négy gólunkat még sokat kell analizálnunk. A Juventus ellen maximum négy lövést engedhetsz, nem négy gólt.”

„Ma nekünk kellett volna még egy ötödiket is lőnünk, megvoltak a lehetőségeink, de nem tudtuk azokat kihasználni a végén. Van bennem természetesen egy kis keserűség, hiszen teljesen megérdemeltük volna a győzelmet” – fejtette ki az olasz tréner. 

OLASZ SERIE A
9. FORDULÓ
INTERNAZIONALE–JUVENTUS 4–4 (3–2)
Milánó, San Siro. Vezette: Guida
INTER: Sommer – Pavard (Bisseck, 63.), De Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Zielinski (Frattesi, 63.), Mhitarjan, Dimarco (Darmian, 77.) – M. Thuram (Taremi, 87.), L. Martínez. Vezetőedző: Simone Inzaghi
JUVENTUS: Di Gregorio – Cambiaso, Kalulu, Danilo (Gatti, 77.), Cabal – Locatelli, Fagioli (Yildiz, 62.) – T. Weah (Savona, 62.), McKennie (K. Thuram, 83.), F. Conceiaco – Vlahovics (Mbangula, 77.). Vezetőedző: Thiago Motta
Gólszerző: Zielinski (15., 37. – mindkettőt 11-esből), Mhitarjan (35.), Dumfries (53.), ill. Vlahovics (20.), T. Weah (26.), Yildiz (71., 82.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik