Como: Raphaël Varane bekerült a klub igazgatóságába

Vágólapra másolva!
2024.10.19. 12:44
Varane-ból (balra) irodai dolgozó lett – bekerült a Como igazgatóságába (Fotó: comofootball.com)
A világbajnok és négyszeres BL-győztes Raphaël Varane szeptemberben, 31 évesen jelentette be a visszavonulását, miután az első tétmeccsén megsérült új csapatában, az olasz élvonalbeli Comóban. Már akkor jelezte, visszavonulása után is marad a klubnál, amely szombaton közölte, az igazgatótanácsban számítanak a francia klasszisra.      

 

 

„A Como 1907 örömmel jelenti be, hogy Raphaël Varane az igazgatótanács tagja lett, ifjúságfejlesztési, oktatási és innovációs tanácsadói feladatkörrel”– fogalmaz a klub közleménye.

A Como beszámolójából kiderül, Varane a klub fejlesztési részlegvezetőjével, Osian Robertsszel és az oktatási programot vezető Juliette Bolonnal fog együttműködni munkája során. A klub ifjúságfejlesztési programjában azért is fog dolgozni, hogy segítse a fiatalokat felkészülni a labdarúgáson túli életre. Továbbá tapasztalataival, tanácsaival segíteni fogja a digitális megoldások fejlesztését, az adatelemző platformokat és közreműködik a szurkolói elköteleződés növelését célzó projektekben.

Varane a nyáron igazolt át a szerződése lejártával a Manchester Unitedtől a Comóhoz, de első tétmeccsén súlyos térdsérülést szenvedett, ami után bejelentette a visszavonulását.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik