Mario Balotelli visszatérhet a Serie A-ba – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.10.09. 16:36
Mario Balotelli visszatérhet az olasz élvonalba (Fotó: Getty Images)
Visszatérhet az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba (Serie A) a legutóbb a török Adana Demirsporban szereplő, jelenleg szabadon igazolható balhés olasz csatár, Mario Balotelli, aki a hírek szerint a Genoánál folytathatja pályafutását.

Az átigazolási ügyekben rendre jól értesült Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a pályafutása során az Internél, a Manchester Citynél, a Milannál, a Liverpoolnál, a Nice-nél, a Marseille-nél, a Bresciánál, a Monzánál, az Adana Demirspornál és a Sionnál is megforduló, 2024. július 1. óta szabadon igazolható Mario Balotelli szeretne visszatérni az olasz élvonalba, s szerda reggel már beszélt a Genoát irányító Alberto Gilardinóval.

A Gazzetta dello Sport arról írt, hogy a Genoa mindenképp szeretné megerősíteni támadósorát, ugyanis a nyáron a Marseille-től kölcsön után végleg megszerzett Vitinha továbbra sem bevethető, nem tudni, hogy Caleb Ekuban mikor térhet vissza sérüléséből, Andrea Pinamonti pedig problémákkal küzd. A támadógondok orvoslására pedig Alberto Gilardino Mario Balotellit szemelte ki, aki azonban május 12. óta nem lépett pályára, hiszen az Adana Demirspornál lejátszott utolsó mérkőzésén kiállították, s az utolsó két bajnokin eltiltás miatt nem léphetett pályára.

A török csapat nem hosszabbított Balotellivel, aki jelenleg szabadon igazolható, de nem biztos, hogy képes lesz megoldani a Genoa támadógondjait, ugyanis az előző idényben a török bajnokságban mindössze 16 mérkőzésen játszott 939 percet, ezalatt hét gólig és egy gólpasszig jutott.

A Genoa egyébként hét forduló után egy győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel, 5–15-ös gólkülönbséggel a kiesést jelentő 18. helyen áll az olasz élvonalban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik