A Barca felvette a kapcsolatot az Arsenallal

Vágólapra másolva!
2010.05.25. 15:13
null
Úgy tűnik, hogy a Barcelonának nagyon kell Fabregas (Fotó: Action Images)
Címkék
Joan Oliver, a Barcelona általános igazgatója elmondta: felvették a kapcsolatot az Arsenallal Cesc Fabregas esetleges szerződtetésével kapcsolatban. A sportvezető azonban elárulta: konkrét ajánlatot még nem tettek.

„Még nem tettünk ajánlatot. Az azonban igaz, hogy a játékos kifejezte óhaját, hogy szeretne a Barcában futballozni. Talán már a következő szezonban" – mondta Joan Oliver, a katalánok általános igazgatója.

„Már megvolt az első kapcsolatfelvétel az Arsenallal, amelyben ismertettük szándékainkat és beszéltünk a kialakult helyzetről. Nem kell sietnünk, s még nem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz ez a művelet" – tette hozzá a sportvezető, aki a Barcelona hivatalos honlapjának beszélt a klub szándékairól.

Mint ismert, évek óta sláger Cesc Fabregas visszaigazolása a Barcelonába. A katalán középpályás ugyanis 2003-ban 16 évesen a gránátvörös-kékektől érkezett Londonba. De édesapja szerint sem biztos, hogy az angol fővárosban folytatja.

„Hosszúra fog nyúlni a tárgyalás az Arsenal és a Barcelona között. Mindkét fél leül még egymással tárgyalni néhány alkalommal, bonyolult ügyről van szó. Cesc jelenleg a spanyol válogatottra koncentrál, de szeretné az ügyet a lehető leghamarabb lezárni. Nem tudom, hogyan végződik a tárgyalás, de tiszteletben kell tartani a játékos döntését" – mondta Francesc Fabregas, a futballista édesapja.

„Cesc mindig is a munkájával válaszolt Wengernek, s nagyon hálásak vagyunk az Arsenalnak, mert a kisfiunkból igazi embert faragott" – tette hozzá.

Az idősebbik Fabregas szerint az Arsenal semmiképpen sem szeretné elengedni Cescet, de ha a játékos távozni akar, nem fog akadályt gördíteni távozása útjába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik