A Real állítólag megegyezett Coentraóról a Benficával

Vágólapra másolva!
2011.06.17. 16:44
null
Fábio Coentrao lehet a Real negyedik nyári igazolása? (Fotók: Action Images – archív)
Címkék
Nagy a nyüzsgés a Real Madridnál. Napról napra újabb és újabb hírek látnak napvilágot a királyi gárda nyári játékosmozgásával kapcsolatban. A legfrissebb portugál lapértesülések szerint például megszületett az egyezség a klub és a Benfica között Fábio Coentrao átigazolásáról, míg Gonzalo Higuaínért Olaszországból, a Juventus és a Roma csapatától érkeznek ajánlatok...

 

Fábio Coentrao hosszú hetek óta téma a nemzetközi médiában, ugyanis állítólag a 23 esztendős portugál válogatott a Real Madridba tart. A Récord szerint nemrég sikerült megállapodnia a két klubnak a szélső vételáráról, ami nagyjából 22 millió euró körül mozog. Coentrao állítólag a hétvégén érkezik majd Madridba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, majd aláírja szerződését új klubjával.

A hírt alátámaszthatja, hogy az A Bola szerint a Benfica eközben bejelentkezett Cristian Ansaldiért, a Rubin Kazany balhátvédjéért, ő lehetne Coentrao lehetséges utóda.

Lassana  Diarra sorsa kérdéses
Lassana Diarra sorsa kérdéses

Angliában sem telik el nap Real Madrid nélkül: a hírek szerint a „blancók" igényt tartanának Emmanuel Adebayorra, a Manchester City togói támadójára, aki a tavasz során kölcsönben szerepelt a királyi gárdánál. A Real állítólag Fernando Gago bevonásával csökkentené a City által kért 16 millió fontos átigazolási díjat.

Természetesen nemcsak a lehetséges érkezőktől, hanem az esetleges távozóktól is hangos a média, ha a Real Madridról van szó. Az elmúlt nap hírei arról számoltak be, hogy Lassana Diarra ultimátumot kapott a klubtól, miszerint július 10-ig találnia kell egy csapatot, amely hajlandó kifizetni 20 millió eurót a szolgálataiért. Ennek ellenére a játékos ügynöke a minap úgy nyilatkozott, hogy ügyfele jól érzi magát Madridban, és esze ágában sincs távozni.

Korábban viszont több hírforrás is tényként kezelte, hogy Diarra el akarja hagyni a spanyol fővárost, és szívesen visszatérne Angliába, ahol korábban a Chelsea, az Arsenal és a Portsmouth együttesében is megfordult.

A Tuttosport írása szerint a francia középpályást Olaszországba, méghozzá a Juventusba csábítják igen hevesen. A torinói klub akár évi 4.5 millió eurós fizetést ajánlhat Lassnak, a Realnak pedig 25 millió eurót és Felipe Melo játékjogát adná Diarráért, illetve még egy játékosért, aki az olasz lapok szerint nem más, mint Gonzalo Higuaín.

Az argentin támadó egyébként nemcsak a Juve, hanem az AS Roma érdeklődését is felkeltette – legalábbis a Corriere dello Sport értesülései szerint. A Roma nemrégiben kinevezett vezetőedzője, Luis Enrique ugyanis szívesen látná csapatában a 23 esztendős argentin válogatott játékost, aki mellé az FC Barcelona fiatal tehetségét, Bojan Krkicet is szerződtetné a támadószekcióba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik