Barcelona: Andoni Zubizarreta 65 millió eurót szán az erősítésekre

Vágólapra másolva!
2011.07.11. 22:09
Címkék
Andoni Zubizarreta, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának sportigazgatója elárulta: 65 millió euróból oldaná meg a keret nyári erősítését, ebből 45 millió van a bankban egy erre a célra leemelhető számlán – amint arra már a szezon végén is konkrét utalásokat tett –, a fennmaradó 20 milliós különbséget játékoseladásból gondolta kiegészíteni.

A Roma által kiszemelt Bojan Krkicért 10 millió euró körüli összeggel tervezhetnek Barcelonában, míg a nagy valószínűséggel távozó Maxwell hat, Jeffrén pedig négymilliót hozhat a konyhára.

Eddig a bevételi oldal, a kiadási ennél bonyolultabb, hiszen a két legnevesebb kiszemeltért, Alexis Sánchezért és Cesc Fabregasért összesen 90 millió eurót kérnek aktuális klubjaik, előbbiért az olasz Udinese 50-t, utóbbiért az angol Arsenal 40-t. A Barca ajánlata 26-nál, illetve 29-nél jár, tehát eddig ők 55 milliót kínáltak. Az meg kevésnek bizonyult az eddig tárgyalások során.

Az eddigi egyetlen, már biztos érkező Kiko Femenía kétmillió euróba került, ezt a Salzburg által kinézett Jonathan Soriano árából viszont pont egalizálhatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik