Barcelona: Puyol három hónapot is kihagyhat

Vágólapra másolva!
2013.03.16. 15:47
Elképzelhető, hogy ebben a szezonban már nem léphet pályára Carles Puyol, a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) tabelláját vezető Barcelona csapatkapitánya, akinek térdét pénteken megoperálták.

A két illetékes doktor, Ramon Cugat és Ricard Pruna szombat délben sajtótájékoztatón ismertette a helyzetet, ám a felépülés időtartamát egyelőre nem tudták meghatározni.

A katalán klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Puyol maga dönti majd el, hogy „másfél, két vagy három hónapot” pihen-e – minden az ő komfortérzetétől függ. A Paris Saint-Germain elleni BL-negyeddöntőt mindenesetre ki kell hagynia.

A műtétet azért időzítették mostanra, mert a válogatott mérkőzések miatt klubszünet következik, és mert így él a remény, hogy a 34 éves játékos – aki október óta fájlalta a térdét – még ebben az idényben visszatérhet.

Puyolnak 11 hónapon belül ez a második ilyen jellegű műtéte: hasonló miatt maradt le tavaly nyáron az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokságról, amelyen a világbajnok védő nélkül is megvédte címét a spanyol csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik