Real Madrid: Katarban puhítanak Ancelotti megszerzéséért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.16. 19:07
A Real Madrid általános igazgatója, José Ángel Sánchez Katarban tárgyal, hogy megszerezze Carlo Ancelotti vezetőedzőt a Paris Saint-Germaintől, mindeközben Florentino Pérez, a madridi klub elnöke már Ancelotti ügynökével is találkozott.

A PSG Real Madridhoz vágyódó olasz mestere több hete próbálja magát kiszabadítani az őt 2014 júniusáig a párizsiakhoz kötő szerződéséből, de a francia klub vezetői nem szívesen engednék el. A Marca értesülései szerint a királyi klub vezetősége az elmúlt pár napban határozott lépéseket kezdeményezett a „Szabadítsátok ki Ancelottit!” projekt ügyében.

José Ángel Sánchez, a Real Madrid általános igazgatója Katarba repült, hogy találkozzon a PSG tulajdonosaival, és megbeszéljék Ancelotti kivásárlásának feltételeit. A hírek szerint a tárgyalások már három napja zajlanak, a helyzetet pozitívan értékelő Sánchez hétfőre vár megegyezést az ügyben, amely 4 millió eurós kivásárlási árat foglalhat magába.

Mindeközben Florentino Pérez elnök Ernesto Bronzettivel, Carlo Ancelotti ügynökével tárgyal a kispadra esélyes szakvezető madridi szerződésének részleteiről, így akár már a jövő héten hivatalos megerősítés is születhet a Real Madrid, Ancelotti, PSG háromszög kérdésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik