Barcelona: Busquets büszke, hogy ő örökli Puyol mezszámát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.09. 12:44
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának középpályása, Sergio Busquets elismerte, büszke rá, hogy ezentúl ő viselheti az ötös mezszámot, amely korábban Carles Puyolé volt.

Puyol a 2013–2014-es idény végén felhagyott az aktív labdarúgással, így az ötös mezszám szabaddá vált a gránátvörös-kékeknél. Az új örökös Busquets lett, aki nemcsak ezt kapja meg a következő szezontól, hanem adott esetben a csapatkapitányi karszalagot is, mivel őt is csékáhelyettesnek választották a napokban. csékáhelyettesnek választották a napokban.

„Beszéltem Puyollal, aki azt mondta, hogy nekem szánja az ötös mezt – mondta Busquets. – Nagyon megörültem ennek, és egy másodpercig se hezitáltam, hogy elfogadom-e. Sokat tanultam tőle és Valdéstől is az évek során. Kapitánynak lenni felelősséggel jár, de nem szeretnék megváltozni emiatt.”

Busquetset Thomas Vermaelenről is kérdezték – akinek az átigazolásáról a BBC értesülései szerint megegyezett egymással a Barcelona és az Arsenal – a középpályás azonban nem szeretett volna olyan hírről beszélni, amely még nincs megerősítve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik