Atlético: Griezmann Simeone miatt hajtotta el az Arsenalt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.16. 19:55
Antoine Griezmann, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Atlético Madrid labdarúgója elismerte, bár hívta az Arsenal is a nyáron, Diego Simeone miatt inkább a „matracosokhoz” igazolt át a Real Sociedadból.

„Hogy miért Spanyolországban folytattam és nem máshol? Mert ez az én bajnokságom és otthonom! – mondta Griezmann a France Footballnak. – Nagyon boldog vagyok itt, az Atlético elképesztő klub, hiszen hajlandó volt harmincmillió eurót fizetni értem. Mielőtt aláírtam, beszéltem telefonon Simeonével, ő meggyőzött róla, hogy igazán akar.”Griezmann a France Footballnak. – Nagyon boldog vagyok itt, az Atlético elképesztő klub, hiszen hajlandó volt harmincmillió eurót fizetni értem. Mielőtt aláírtam, beszéltem telefonon Simeonével, ő meggyőzött róla, hogy igazán akar.”

„Igen, valóban érdeklődött az Arsenal és a PSG is irántam, de az Atlético, Spanyolország bajnokának ajánlatára nem mondhattam nemet. Olyan klubra volt szükségem, ahol tanulhatok, és olyan edzőre, mint Diego Simeone. A hajtós tréningeket szeretem, Ilyen a stílusom, itt megtaláltam a számításaimat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik