Barca: Messivel egyre jobban megértjük egymást - Neymar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.11. 11:58
Neymar, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának támadója szerint egyre jobb a kapcsolatuk a pályán Lionel Messivel.

Szombaton, magyar idő szerint 14.05-től Brazília az ősi rivális Argentínával játszik felkészülési mérkőzésen, Pekingben. A találkozót nagy várakozás előzi meg. Neymar, a Barcelona fiatal brazil sztárja már nagyon várja a találkozást csapattársával, Messivel.

„Sokat viccelődtünk a mérkőzés előtt, de ezt csak barátságból tettük – mondta Neymar. – Kiváló a viszonyunk egymással. Felőlem két, akár három gólt is lőhet nekünk, de a lényeg, hogy végül mi nyerjük meg a meccset. Mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban megértjük egymást Messivel. Remélem, ez a továbbiakban is így lesz, és nagy sikerekhez vezetjük a Barcelonát.”

Az argentin válogatott irányítását a világbajnokság után Gerardo Martino vette át, aki az előző szezonban még a Barcelona vezetőedzője volt.

„Martino remek edző. Az előző szezonunk rosszul sikerült. Nem tudom, mennyit tud rólam, de remélem, sikerül meglepnem őt, és Brazília nyeri a mérkőzést.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik