Barca: Messi nem húzta az időt, eltörölték a sárga lapját

Vágólapra másolva!
2014.12.04. 20:22
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fellebbviteli biztossága eltörölte Lionel Messi sárga lapját, amit a Barcelona argentin sztárja időhúzásért kapott a Valencia elleni bajnoki hajrájában.

Mint ismert, a katalánok Sergio Busquets 94. percben szerzett góljával 1–0-s győzelmet arattak a Mestallában, a mindent eldöntő találat után pedig a szögletzászlónál ünnepeltek. A hazaiak egyik szimpatizánsánál ekkor szakadt el a cérna, és egy vizespalackkal fejbe dobta az argentint, aki a fejéhez kapott, és csak lassan sétált vissza a középkezdéshez.Mint ismert, a katalánok Sergio Busquets 94. percben szerzett góljával 1–0-s győzelmet arattak a Mestallában, a mindent eldöntő találat után pedig a szögletzászlónál ünnepeltek. A hazaiak egyik szimpatizánsánál ekkor szakadt el a cérna, és egy vizespalackkal fejbe dobta az argentint, aki a fejéhez kapott, és csak lassan sétált vissza a középkezdéshez.

A mérkőzés játékvezetője, Fernández Borbalán megítélése szerint Messi húzta az időt, ezért sárga lappal büntette.

A Barcelona fellebbezését első fokon elutasították, a fellebbviteli bizottság azonban helyt adott a katalánok kérelmének, és eltörölte az argentin büntetését, akinek így továbbra is csak egy sárgája van a szezonban.

„Nincs szó szándékos időhúzásról, csak normális reakcióról, miután a sértett egy szurkoló vandalizmusának az áldozatává vált” – szól az indoklás.

A Valencia a hét elején kiadott közleményében jelezte, ha sikerül beazonosítani az elkövetőt, egy életre kitiltja a Mestallából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik