Aranylabda: Nem értik, miért kiáltottam, de jópofa volt - CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.20. 20:41
Cristiano Ronaldo a France Football szerdán megjelenő számában az Aranylabda apropóján készült interjúban elárulta, miért üvöltött a mikrofonba a díj átvétele után.

Cristiano Ronaldo rengeteg kritikát kapott, amiért az ünnepélyes keretek között tartott díjátadón meglehetősen közönségesen üvöltött, ezért a francia lap külön kitért az interjúban erre a momentumra. A portugál játékos ezzel jelezte társainak, hogy valahol az Aranylabda is közös siker.

„Így ünnepeljük a góljainkat, sőt, három éve az öltözőben is így üvöltünk egy-egy győzelem után. Ezt tesszük a meccseken, az edzéseken, szinte mindig, ha valami jó történik. Közös jelzésünkké vált ez a kiáltás – mondta Cristiano Ronaldo a France Footballtól kiszivárgott idézetben. – Sokan nem értik, miért kiáltottam, de szerintem jópofa volt. Így osztottam meg a sikert a csapattársaimmal, akik mindig mindenben támogattak, mint ahogy én is igyekeztem mindig melléjük állni. Szerencsés srác vagyok, pályafutásom során most érzem magam a legjobban az öltözőben."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik