Real: a norvég csodagyerek már C. Ronaldóékkal edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.08. 18:29
Martin Ödegaard, a norvég labdarúgás 16 esztendős szupertehetsége csütörtökön a Real Madrid első csapatával edzett a Valdebebas edzőközpontban – számolt be róla az AS.

Az európai topklubok által körbeudvarolt Ödegaard édesapja kíséretében magángéppel repült a spanyol fővárosba, ahol szerdán élőben tekintette meg a 2–0-s hazai győzelemmel végződő Atlético Madrid–Real Madrid Király-kupa-találkozót, másnap pedig részt vett Carlo Ancelotti edzésén a királyi gárda sztárjaival. szerdán élőben tekintette meg a 2–0-s hazai győzelemmel végződő Atlético Madrid–Real Madrid Király-kupa-találkozót, másnap pedig részt vett Carlo Ancelotti edzésén a királyi gárda sztárjaival.

Ha végül a Real Madridhoz is ír alá a norvég válogatottban 2014 októberében, 15 évesen debütáló játékos, nem a felnőtt kerethez, hanem a jelenleg Zinedine Zidane által irányított Castillához, azaz a tartalékcsapathoz csatlakozik majd.

A Bild úgy tudja, a Bayern München által is csábított norvég semmiféle szerződést nem kötött még a királyiakkal, jövőjéről – édesapjával közösen – január végén hozza meg döntését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik