Atlético: nála boldogabb nem volt a Real-verés napján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 18:29
A szombat délután történtek minden Atlético Madrid-szurkolónak kitörő örömre adtak alapot, hiszen a kedvencek 4–0-ra legyőzték a városi rivális Real Madridot, amivel a szezonban sorozatban hat mérkőzésen maradtak veretlenek a királyiak ellen. Egy „matracos" drukkernek különös nagy boldogságot okoztak a történtek.

Az Atlético Madrid egy Facebookon indított nyereményjáték keretében a klub legelhivatottabb indiai szurkolóját kereste. Meg is találta Dhananjay Yadav személyében, aki mindezért elutazhatott a madridi Vecente Calderón Stadionba, hogy élőben tekintse meg a szombati, Real Madrid elleni bajnokit, testközelből ismerje meg az egyesület történelmét és a lefújást követően találkozzon a csapat sztárjaival, köztük legnagyobb kedvencével, példaképével, Fernando Torresszel. Atlético Madrid egy Facebookon indított nyereményjáték keretében a klub legelhivatottabb indiai szurkolóját kereste. Meg is találta Dhananjay Yadav személyében, aki mindezért elutazhatott a madridi Vecente Calderón Stadionba, hogy élőben tekintse meg a szombati, Real Madrid elleni bajnokit, testközelből ismerje meg az egyesület történelmét és a lefújást követően találkozzon a csapat sztárjaival, köztük legnagyobb kedvencével, példaképével, Fernando Torresszel.

Az Atlético Madrid Yadav tündérmesébe illő napjáról a YouTube-csatornáján osztott meg egy rövid összefoglalót főhősünk narrációjával.

„Rengeteget tanultam ettől a csapattól. Hogyan kell küzdeni, hogyan nem szabad soha feladni, illetve hogyan kell nagy dolgokat elérni az életben – mondta az indiai fiú, aki 2001 óta szurkol a klubnak. – Nem felejtem el, amit az Atlético Madrid tett értem. Nem tudom szavakba önteni, ez egyszerűen csodálatos” – tette hozzá a könnyeivel küszködve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik