Barca: Ibra bosszút forralt, a Real Madridhoz szerződött volna

Vágólapra másolva!
2015.02.22. 17:24
null
Zlatan Ibrahimovic a rivális Realhoz szerződött volna, hogy bosszút álljon Pep Guardiolán (Fotó: Reuters)
Zlatan Ibrahomovic, a PSG labdarúgócsapatának sztárja 2010-ben majdnem aláírt a Real Madridhoz csak azért, hogy így álljon bosszút Pep Guardiolán, aki akkoriban még az FC Barcelona vezetőedzője volt, és aki miatt a svéd támadó végül viharos körülmények között távozott a katalánoktól – ezt a játékos ügynöke, Mino Raiola árulta el.


Mino Raiola szerint 2010-ben Zlatan Ibrahimovic közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a Real Madridhoz. A svéd csatár ügynöke úgy véli, ez lett volna a „tökéletes bosszú” Pep Guardiolával szemben. Mint ismert, a klasszis mindössze egy szezon után távozott a Barcelonából.

„Miután elhagyta a Barcelonát, Zlatan a nagy rivális Real Madridban szeretett volna játszani, így mutatva meg Guardiolának, hogy mekkorát hibázott. Úgy tervezte, ismét Mourinhóval dolgozhat együtt, akit a Real akkor nevezett ki vezetőedzőnek – kezdte Raiola. – Ez lett volna a tökéletes bosszú Guardiolával szemben, aki annak idején felháborítóan viselkedett Ibrahimoviccsal. Borzalmasan kezelte a kettejük között lévő nézeteltéréseket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik