Real Madrid: Ez egyszerűen morbid… - Casillas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.09. 16:54
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának spanyol kapusa elmondása szerint nem venné rossz néven, ha az Eibar elleni hazai bajnokin nem ő lenne a kezdőcsapatban, ám a sajtóhírekkel ellentétben a kispadra küldésének semmi köze a drukkerekhez.

„Carlo Ancelotti a főnök, ő rakja össze a kezdőt. Mi csupán annyit tehetünk, hogy elfogadjuk a döntését, megpróbálunk nyerni, és reménykedünk, hogy a rivális Barcelona pontokat hullajt” – mondta a Canal+-nek Iker Casillas. Iker Casillas.

Spanyol sajtóhírek szerint a szombati, Eibar elleni találkozón Keylor Navas áll majd a királyiak kapuja előtt, a Real Madrid olasz mestere ugyanis szeretné megvédeni Casillast, és nem akarja, hogy a szurkolók újra kifütyüljék a Santiago Bernabéu Stadionban a spanyol ikont.

„Egyesek azt hiszik, azért ültet Ancelotti a kispadra, hogy megvédjen a szurkolóktól. Ez egyszerűen morbid… Kívülről biztosan máshogy látják az emberek ezt a szituációt, de ez csupán rotáció, amely arra szolgál, hogy kipihentek és motiváltak legyünk minden találkozón” – tette hozzá a blancók spanyol kapuvédője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik