Real Madrid: a BBC éke sérülés miatt lemarad a nyitányról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.07. 08:10
Az előzetesen vártnál hosszabb ideig lesz harcképtelen Karim Benzema, a spanyol élvonalbeli Real Madrid francia labdarúgója.

Mint ismert, a 27 éves csatár a hét elején combsérülést szenvedett, s emiatt nem játszhatott a müncheni Audi-kupán – amelyen a Real Madrid a második helyen végzett a házigazda Bayern München mögött.

A királyi gárdával kapcsolatban rendre jól értesült Marca napilap azt írja, Benzema sérülése miatt várhatóan három hétig nem léphet pályára, így a spanyol bajnokság első fordulójában nem játszhat a Sporting Gijón ellen. Ha minden jól megy, a válogatott csatár a Betis ellen bevethető lesz augusztus végén. a 27 éves csatár a hét elején combsérülést szenvedett, s emiatt nem játszhatott a müncheni Audi-kupán – amelyen a Real Madrid a második helyen végzett a házigazda Bayern München mögött.

A királyi gárdával kapcsolatban rendre jól értesült Marca napilap azt írja, Benzema sérülése miatt várhatóan három hétig nem léphet pályára, így a spanyol bajnokság első fordulójában nem játszhat a Sporting Gijón ellen. Ha minden jól megy, a válogatott csatár a Betis ellen bevethető lesz augusztus végén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik