Barca: Iniesta egyedi szerződést kap – azt csinálhat, amit akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.13. 14:28
Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona vezetősége hamarosan új szerződést kínál a csapat kapitányának, a klub emblematikus figurájának számító Andrés Iniestának. Az ajánlat szerint a 32 esztendős futballista játékos-pályafutása után is a katalánok kötelékében maradna, és csak rajta múlna, hogy milyen szerepkörben.

A világ- és Európa-bajnok középpályás jelenlegi megállapodása 2018 nyarán lejár a Barcelonánál, ám a klub szeretné meghosszabbítani a szerződést, amelynek időtartamát Iniesta határozhatná meg. A megegyezés alighanem gyorsan megszülethet a felek között, hiszen a spanyol labdarúgónak sincs ellenére a folytatás.a klub szeretné meghosszabbítani a szerződést, amelynek időtartamát Iniesta határozhatná meg. A megegyezés alighanem gyorsan megszülethet a felek között, hiszen a spanyol labdarúgónak sincs ellenére a folytatás.

A katalánok a Sport információi szerint egyedi megállapodást kínálnak a klubot már húsz éve szolgáló kiválóságnak. Ennek értelmében Iniesta játékos-pályafutása befejezése után is maradna a Barcelona kötelékében, és ő dönthetné el, hogy milyen területen szeretne dolgozni.

A vezetőség a klub nagyköveteként, az egyik ifjúsági együttes trénereként, valamint az első csapat másodedzőjeként is szívesen látná Iniestát, aki ha elfogadja az ajánlatot, még hosszú évekig a gránátvörös-kékek alkalmazásában állna.

Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mennyi időt aktív labdarúgóként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik