A Real Madrid megszabta Andrij Lunyin vételárát – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.20. 23:36
Andrij Lunyin már Madridban edz (Fotó: Getty Images)
A spanyol labdarúgó-élvonalban (La Liga) érdekelt Real Madrid jelezte Andrij Lunyin ügynökének, hogy az ukrán kapust megszerezni kívánó kluboknak 30 millió eurót kell kifizetniük a transzferért — írja a Marca.

Ezzel együtt még egyáltalán nem tudni, mi lesz az előző idény nagy részét végigvédő kapussal – jegyzi meg a madridi sportlap –, a klub ugyanis nem akarja elengedni a játékost, akinek viszont 2025 nyaráig szól a szerződése, így a blancók lépéskényszerben vannak. 

Ezt maga Lunyin is megerősítette egy, a Marcának adott interjúban. Az ukrán kapus úgy nyilatkozott, hogy maradni szeretne a királyi gárdában, de a sorsa „a klub kezében van”.

Mindeközben a Real döntésére vár az előző idényt kölcsönben Madridban töltő spanyol válogatott kapus, Kepa Arrizabalaga is. A Chelsea-től biztosan távozó játékos Lunyin távozása esetén térne vissza a fővárosba, s lenne Thibaut Courtois helyettese. Kepa elszántságát jelzi, hogy időközben egy pénzügyileg előnyös szaúdi ajánlatot is visszautasított az esetleges madridi folytatás kedvéért. 

Egy biztos: Lunyin saját elmondása szerint szeretne megküzdeni a helyéért, ennek érdekében lerövidítette a vakációját, s július 15-én edzésbe állt a Real Madrid valdebebasi edzőközpontjában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik