Real Madrid: új szerződést kapott Luka Modric

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.07.17. 14:29
Modric (balra) Pérez elnökkel (Fotó: realmadrid.es)
A Real Madrid labdarúgócsapata a hivatalos honlapján közölte, hogy egy évre szóló, 2025. június 30-ig érvényes új szerződést kötött Luka Modriccsal, aki a 13. idényét kezdi meg a királyiakkal.

„Luka Modric 2012-ben érkezett a Real Madridhoz és az azóta eltelt 12 idényben klubunk és a világ labdarúgásának legendája lett” – áll a klub hivatalos honlapján megjelent közleményben, amelyben a horvát karmester szerződésének hosszabbításáról számolnak be.

Kiemelik: Modric az eltelt 12 év alatt 26 trófeát, sorozatot, kupát, hódított el a Real Madriddal – 6 Bajnokok Ligája, 5 klubvilágbajnokság, 4-4 európai Szuperkupa és spanyol bajnoki cím, 2 Spanyol Kupa, és 5 spanyol Szuperkupa megnyerése kapcsolódik a nevéhez.

A 2018-as évben az Aranylabdát is kiérdemlő Modric eddig 534 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid mezében és 39 gólt szerzett.

Luka Modric előző szerződése a nyári Eb alatt járt le, ám nyilván a kontinenstorna miatt még nem történt meg a hivatalos bejelentése annak, hogy mi lesz a sorsa a 38 esztendős középpályásnak, ám végül a maradás mellett döntött, s ráhúz még egy évet a Realnál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik