Lewandowski felajánlotta fizetése csökkentését, Laporta nem ment bele

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 13:32
Fotó: Getty Images
Robert Lewandowski a Barcelona támadója felajánlotta szerződése módosítását, hogy ezzel is segítse Dani Olmo és Pau Víctor regisztációját, de Joan Laporta elnök nem ment bele – számolt be a hírről a Mundo Deportivo.


Az elmúlt években a Barcelonának komoly gondjai akadtak a szerződtetni kívánt játékosok regisztrálásával, hogy a klub megfeleljen a pénzügyi szabályoknak. Ennek kapcsán Joan Laporta elmondta, hogy Robert Lewandowski korábban felajánlotta szerződése módosítását, hogy ezzel segítse Dani Olmo és Pau Víctor regisztrációját – a lengyel évi 33.3 millió eurót keres a katalánoknál. Azonban Laporta ebbe nem ment bele.

„Mindenkit biztosíthatok róla, hogy Robert elkötelezett a klub iránt. – árulta el Joan Laporta az Auditori 1899-ben tartott sajtótájékoztatón. – Amikor hallotta, hogy nehézségeink támadtak, hogy megfeleljünk a pénzügyi fair play szabályainak, felajánlotta, hogy módosítsuk a szerződését. Nagyra becsültem ezt,  de elmondtam neki, hogy nem szükséges megtenni. Rendkívül elhivatott a klub iránt, igényes a klubbal és saját magával szemben is. Eddig jó teljesítményt láthattunk tőle, és hiszem, hogy ez lesz Lewandowski legjobb éve.”

A Barcelona végül sikerrel regisztrálta Dani Olmót és Pau Víctort a mostani évadtól kezdődően.

A katalánokhoz kapcsolódó hír, hogy Fermín López három hétre kidőlt. A 21 éves középpályás az U21-es válogatott egyik edzésén szenvedett térdsérülést, így el is hagyta a válogatott edzőtáborát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik