Videó: Yaakobishvili Áron a Barca első csapatával edz

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.09.24. 14:04
Yaakobishvili Áron ismét belekóstolhat a felnőtt csapatnál folyó munkába (Fotó: Getty Images)
A Marca vette észre, hogy a magyar U19-es válogatott Yaakobishvili Áron is részt vett a spanyol élvonalbeli FC Barcelona keddi edzésén.

A 18 éves Yaakobishvili – aki hivatalosan a Barca UEFA Ifjúsági Ligában is érdekelt U19-es csapatához tartozik, de a mostani idényben a második számú együttesnek számító Barcelona Atlétic meccsein is rendre ott van a kispadon – harmadik számú kapusként vesz részt az FC Barcelona edzésein, miután a német válogatott Marc-André ter Stegen súlyos térdsérülést szenvedett, míg a tartalékcsapatban védő, amerikai-perui kettős állampolgárságú Diego Kochen ugyancsak sérült. 

Noha a katalán klub ezt hivatalosan még nem erősítette meg, Yaakobishvili Áront várhatóan harmadik számú kapusként nevezi majd Hansi Flick vezetőedző a Getafe elleni szerdai bajnokira. 

A grúz származású, de Budapesten született 18 éves, magyar utánpótlás válogatott futballista 2018-ban került a katalán klubhoz, amelynek harmadik számú, korosztályos csapatában véd. Jelenlegi szerződése jövő nyárig szól. Yaakobishvili Áron testvére, Antal szintén Spanyolországban, a Girona együttesében szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik